Rreth kompanisë sonë

ELEKTROPROMET VIN LTD Company Ltd Shkup është themeluar në vitin 2011 me të vetmin qëllim të bashkëpunimit të suksesshëm në industrinë mekanike - teknike . Biznesi ynë kryesor paraqet shitjet, instalimin dhe pompa shërbim të plotë elektrike , motore elektrike, hidrostanici sanitare dhe zjarri , fishek mekanike vula dhe kuvendet për të gjitha llojet e pompave , grafit dhe vizatim PTFE , klingerit bordet dhe pjesë këmbimi origjinale për të gjitha gjërat e përmendura më parë .

Kompania jonë ELEKTROPROMET VIN LTD doo distributor besnik dhe i rregullt i markave të tilla si ENGINEERING VULCAN LTD Britani të Madhe , FIRST4SEALS LTD Britania e Madhe , ELKO Maribor të Sllovenisë , Pedrollo ITALI , VAREM & ELBI ITALI , ITALTECNICA ITALI , NOVOTERM AUSTRIA , TEADIT AUSTRIA , ANGA POLAND dhe shumë të tjera prodhuesit e pjesëve të këmbimit .

Ekipi i punës i kompanisë ELEKTROPROMET VIN LTD doo lejon mbështetje 24 orë , garanci dhe çertifikatat e duhura për të gjitha produktet në programin e saj të punës . Ne e vlerësojmë cilësinë dhe janë gjithmonë duke u përpjekur për të marrë çmimin më të ulët për prodhimin e tij .

Në pritje të bashkëpunimit, Sinqerisht, ELEKTROPROMET VIN LTD doo