За нашата компанија

Компанијата Електропромет ВИН ЛТД д.о.о. Скопје е формирана 2011 година со единствена цел за успешна соработка во областа на машинско-техничката индустрија. Нашата основна дејност преставува продажба , монтажа и редовен сервис на електрични пумпи, електрични мотори, санитарно-противпожарни хидростаници, механички заптивки и кертриџ склопки за секакви видови пумпи, графитни и тефлонски плетеници, клингерит табли како и оригинални резервни делови за сите претходно споменати работи.

Нашата Компанија Електропромет ВИН ЛТД д.о.о. е лојален и редовен дистрибутер на брендовите од типот VULCAN ENGINEERING LTD UK, FIRST4SEALS LTD UK, ELKO MARIBOR SLOVENIA, PEDROLLO ITALY, VAREM & ELBI ITALY, ITALTECNICA ITALY, NOVOTERM AUSTRIA, TEADIT AUSTRIA, ANGA POLAND како и голем број други компании производители на резервни делови.

Работниот тим на компанијата Електропромет ВИН ЛТД д.о.о. ви овозможува 24 часовна поддршка, гаранција и соодветни сертификати за сите производи во својот работен програм. Го цениме квалитетот и се трудиме секогаш да ја добиете најниската цена за својот производ.

Во очекување на заедничката соработка, Со почит, Електропромет ВИН ЛТД д.о.о.