Partnerët Tanë

ELKO ELEKTROKOVINA , prodhimin e motore elektrike , pompa dhe hedh Maribor , doo në shtëpi dhe në botë e dinë emrin e prodhuesit e motorët me induksion dhe pompat e ujit . Kompania vazhdon të traditës pedesetgodišnata në zhvillimin, prodhimin dhe tregtimin e një cilësi jashtëzakonisht të lartë të dorës - ranata motore elektrike dhe pompat për të pirë ujë dhe ujë të pista pompat e feçe , rinežev , një pjesë e rëndësishme e prodhimit është gjithashtu një aktivitet i hedh nga trajtimi mekanik të ndryshme aktrime e lidhjeve të aluminit dhe të bakrit . Selia e kompanisë në Trieste Road 23 në Maribor , ku përafërsisht 35,000 m2 aktiviteti i prodhimit është kryer me të gjitha funksionet e shoqëruese . Ky vend është , gjithashtu , shërbimi dhe dyqan me pakicë , e cila është poribeno me pjesë këmbimi , si dhe me një përzgjedhje më të madhe të çdo lloje të veçanta të motore dhe pompat .

Ditë të veçantë nuk është i zgjuar në Britani të Madhe dhe gjatë udhëtimit , dhe duke e bërë Bashkinë e Sheffield që mbështet statuja e Vulcan , një sipërmarrës nis të lulëzojë , Gary Quinn , kishte një flash të frymëzimit që do të ndryshojë jetën e tij . Një i diplomuar i Universitetit dhe tashmë të punësuar në industrinë e nënshkrimin ai aty dhe pastaj vendosi për të krijuar kompaninë e tij dhe zhvillimin e produkteve të pajtueshme për tregun e ngrohtë e Lirë Pranvera vulos Mekanike . Pjesa tjetër , siç thonë ata , është histori me krijimin në 1986 e Vulcan Engineering Limited . Që në ditët e hershme , kompania ndryshon nga furnizues të tjerë për të zhvilluar një paketë të " gjithë" nga koncepti fillestar të produktit dhe të projektimit të totalit në shtëpi magazinimit të prodhimit dhe të shpërndarjes , të gjitha të vetë menaxhuar dhe kontrolluar dhe ne vazhdojmë në këtë mënyrë sot , por tani shumë e shumë të automatizuar dhe elektronike . Risi jonë dhe etikë të ofrojë vetëm shërbimin më të mirë tashmë është e njohur , jo vetëm në Britani të Madhe , ku bazën tonë të konsumatorëve origjinale dhe më të zhvilluar në SHBA, por edhe në mbarë botën në çdo kontinent .

Uji është një thesar i vërtetë i njerëzimit jo , vaj . Pronësia e " ari blu " të planetit , njerëzit janë të gatshëm për të luftuar : pa ujë nuk ka siguri dhe prosperitet , më pak zhvillim . Për të kuptuar se çfarë zhvillimi ekonomik dhe industrial të këtij skenari mund të jetë , Silvano Pedrollo vizitoi Dubai në vitin 1974 , ku shpenzimet e ujit më shumë se vaji dhe njerëz tashmë janë duke filluar të marrin në konsideratë burimin e dytë të destinuara për të dalë jashtë . Ai ishte në kërkim për investitorët e interesuar në pompat e teknologjisë së re që dëshiron për të prodhuar në Itali dhe treg potencial për këtë sektor . Pastaj metropol e Gjirit Persik ishte vetëm një qytet i vogël dhe askush nuk mund të imagjinohet se rërë do të lulëzim deri sa mbirë një ngamë luksoze në kryeqytetet botërore . Pedrollo takuar biznesmenët dhe përfaqësuesit e vendit arab dhe shpjegojmë atyre se , në sajë të pompave ,uji mund të lëshojnë me radhë në shkretëtirë . Një nga prodhuesit më të rëndësishme pompë elektrike në botë ka lindur , me detyrimin që gjithmonë ishte aty : e ardhmja e kompanisë Pedrollo do të jetë të bashkëpunojnë për një zgjidhje të problemit të ujit .

Italtecnica qenë prodhim dhe dizajnimin e ndrron mekanike presion dhe pajisjet elektronike për pompat elektrike në vitin 1982. Për 25 vjet i dha treg një gamë të gjerë të produkteve të reja . Fillimi i prodhimit të ujit me presion u zgjeruar më vonë për të përfshirë çelsin presion për të ngrohjes dhe ajrit kompresorë . Më pas , në sajë të përvojën e fituar në një kohë - fi pajisje pompë elektrike , Italtecnica përqendruar kërkimin e saj teknologjike për çelsin e rrjedhës elektronike , duke krijuar dhe nisjen FLUOMAC dhe BRIO2000 . Në vitin 2006 , duke përfituar nga di-se si ajo ishte fituar , kompania ka zhvilluar dhe tregtohet inverter Sirio dhe filloi familjen vazhdimisht në rritje e shoferëve të ndryshueshme me shpejtësi.

Në vitin 1974 . Ing Otto Staudacher dhe Ing . Gerhard Stoker bashkërisht vendosur të ngrejë një STASTO fortë . Dhoma në firma e parë ishte vendosur në një ndërtesë të vjetër Gabelsbergerstraße Insbruk në Austri . -Kompania merrej me valvulave solenoid dhe valvulat pneumatike .. Të dy Staudacher dhe Stoker kanë ndarë rolin e drejtimin e kompanisë dhe neizmenično javë mes Zyrës dhe Punëve të Jashtme . Pas disa muajsh pune , ky ekip ambicioz forcohet duke sjellë punonjës të tyre të parë . STASTO ka arritur një qarkullim vjetor në vitin 1975 prej 0.210.000 € . ( ATS 3 Mio . ) .

first4seals plc filloi në vitin 1989, duke punuar fillimisht si Garrett Liquid Inxhinieri ( gle ) dhe më vonë nga Sterling vulos Mekanike . Sot , ajo është furnizuesi vulë shekullit të 21 që ofron të përballueshme , produkte të cilësisë dhe standardit të shkëlqyer të shërbimit të klientit . Ajo është e angazhuar për të ofruar produkte për mbrojtjen e mjedisit duke ulur ndotjen dhe emetimet e pajisjeve të rradhës . Kontributi Proizvod Gamë të gjerë vulë gle kompanisë mekanike përbëhet nga vulave të vetme dhe dy fishek , vula komponent dhe për vënien e disa prej aplikacioneve më të kërkuar në industri . Varg F4S e vulës të palëvizshëm u prezantua në janar 2006 për të plotësuar vulat ekzistuese fishek rrotullues .